[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_testimonial author=”Charlotte R. Nielsen” job_title=”Head of Implementation” company_name=”Mercell” portrait_url=”https://tinalunde.com/wp-content/uploads/2020/09/charlotte_rugaard.jpg” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

“Jeg var lidt tøvende for 24 uger virkede som lang tid i en travl hverdag…

 

Tiden fløj afsted, og det var nemt at indbygge ca. 20 minutter to gange dagligt på at lytte til eller se en video, så jeg ville ønske jeg havde gjort det for længe siden, og nu vil jeg gerne lære endnu mere.

 

Thinking into Results (TIR) var en øjenåbner. Værktøjerne lander på rygraden og jeg bruger dem hele tiden. Jeg skulle lige vænne mig til repetitionsdelen, for det er en ny måde for mig at lære på, men kunne ret hurtigt se at det er præcis derfor at man lærer det. 

 

Helt konkret så giver det energi og overskud at få nogle konstruktive værktøjer til rådighed, og at bruge hovedet på en ny og klogere måde er en kilde til overblik, og jeg kan kun tale varmt om forløbet og værktøjerne.

 

Det er svært at koge TIR ned i bouillonterning for der er så mange lag, men at arbejde klogere og være nysgerrig samt turde er nogle af lagene.” 

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]