[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default”][et_pb_testimonial author=”Rene Schumacher” portrait_url=”https://tinalunde.com/wp-content/uploads/2021/10/rene_.jpg” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ title_text=”rene_” sticky_enabled=”0″]

“TIR med Tina har uden tvivl været det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid, det har fået mig til at tænke og gør ting meget anderledes en jeg har gjort før.

Jeg er blevet mere opmærksom på mig selv, hvad er det jeg ønsker at gøre og være.

Jeg springer ud i ting som jeg aldrig havde turer gør tidligere, men ting jeg i virkelighed gerne har ville, f.eks. er jeg blevet partner i et firma for bare 3 måneder siden, det var noget af en beslutning at tag men jeg er sindssyg glad for jeg gjorde det, og jeg er helt sikker på det var det rigtige at gøre. Jeg kan sige med sikkerhed at det ikke var sket inde jeg havde været på Tina´s forløb.”

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]